Request Regels - LEES VOOR HET PLAATSEN VAN EEN BERICHT!

Op zoek naar een download? Vraag het hier!
Gesloten
Gebruikersavatar
ETS Rijder
Ere-Lid
Ere-Lid
Berichten: 3218
Lid geworden op: ma 15 jun 2009, 08:26
Locatie: Thuis
Contacteer:

Request Regels - LEES VOOR HET PLAATSEN VAN EEN BERICHT!

Bericht door ETS Rijder »

Het Request-forum is bedoeld om Mods/Skins/Trucks/Maps e.d. aan te vragen.

Let wel, niet iedereen kan skinnen en/of mods maken. Heb dus enig geduld bij het plaatsen van een bericht.
Het kan voorkomen dat er een hele tijd voorbij gaat voordat iemand jouw skin en/of mod daadwerkelijk gaat maken. Of soms, helemaal niet.

Omdat het enorm veel werk is om dit te realiseren, kun je er dus niet altijd vanuit gaan dat je request altijd gemaakt zal worden.

De volgende regels zijn van toepassing op dit Request-forum:
- Indien mogelijk plaats een foto/afbeelding/screenshot bij je bericht, zodat het duidelijk is wat je wil. Het is dan makkelijker en duidelijker wat ze moeten doen en waaraan ze beginnen.
- Zeg duidelijk wat je wil en/of hoe je het graag wilt; want ook dit kan het makkelijker en duidelijker maken wat ze moeten doen en waaraan ze beginnen.
- Maak geen meerdere Request topics aan met daarin hetzelfde project. Deze topic's zullen dan ook verwijderd en/of op slot gedaan worden!
- Wacht geduldig af, post dus geen berichten in je Reqeust topic als: "Is er die dit wil?" of "Zijn er nog mensen die dit willen maken?" en "Schiet het nog op?!". Wacht geduldig af.
- Heb respect voor elkaar en het werk wat ieder levert. "Het kan zijn dat iemand niet zo goed kan skinnen dan dat jij had verwacht of het is niet precies wat je wilde."

Voldoet jouw bericht en dus je Request topic niet aan bovenstaande regels? Dan is het mogelijk dat deze zonder melding op slot of verwijderd wordt.
Afbeelding Afbeelding
Heb je een vraag? Schroom niet om (ons) te vragen.
Gesloten

Terug naar “Request”